På babymassasjekurset vil du lære gode massasjestrøk. Vi vil ta for oss en ny kroppsdel hver gang, og siste gangen vil vi massere hele kroppen + strekkøvelser. Du vil lære om de positive virkningene av babymassasje, og også hvordan man tilpasser massasjen ettersom barnet vokser. Du vil også lære massasjestrøk for å lindre luftsmerter. Vi vil snakke om barnets tegn og signaler og om hvilke tidspunkt det er best å massere. Det vil også være satt av tid til å snakke om temaer som opptar foreldre med baby, som for eksempel, søvn, tilknytning, balanse mellom stress og avslapning. Du vil møte andre foreldre i en hyggelig, liten setting.

Kurset går over fem ganger, med en uke imellom hver gang. Med en varighet på ca 1,5 time. På kurset mottar du kursmateriell, massasjeolje og forfriskninger. Som instruktør demonstrerer jeg strøkene på en dukke.

Kurset passer for deg som har baby fra ca 6 uker - krabbestadiet. Man kan massere fra nyfødt, men vi anbefaler å vente med å komme på kurs til man føler at både en selv og baby er klar. Når babyene starter å krabbe kan det være utfordrende å lære babymassasje på kurs. Da er det heller å anbefale individuelt kurs.

 

Er du interessert i å være med på babymassasjekurs, så send meg gjerne en melding via kontaktskjemaet. Når det er nok deltakere settes det opp kurs fortløpende.

Jeg tilbyr også individuelle kurs. Kontakt meg gjerne hvis det er av interesse.

Er dere en barselgruppe som kunne tenke dere å ta ett babymassasjekurs sammen?  Jeg kan komme hjem til dere å holde kurs, ta kontakt hvis det er av interesse. Er dere minimum 4 stk tilbyr jeg rabatt. 

.